Публікації

Бірки для ключів: зручність, порядок, безпека

Ідентифікація та збереження ключів важливі у будь-якій ситуації. У різних організаціях – в автосалонах, на СТО, у будівельних компаніях – таких ключів може бути безліч. Щоб не переплутати їх і швидко знаходити потрібний, замовте спеціальні пластикові бирки. Вони дозволять швидко ідентифікувати ключ і зменшити можливість переплутати їх.

Пластикові бірки від “Лєнточки”: що ми пропонуємо?

Бірка для ключа – це невеликий аксесуар, який кріпиться до нього за допомогою міцної петлі. На його поверхні можна писати маркером, ручкою або фломастером, вказуючи потрібну інформацію. Наприклад, можна написати, від якого кабінету ключ, або до якого автомобіля в салоні він підходить.

Бірка зроблена з якісного міцного пластику. На її поверхню за допомогою друку наносять розмітку у вигляді віконець для написів, а також іншу інформацію. Вона вже готова до використання – достатньо прикріпити її до ключа та підписати.

Компанія «Лєнточка» пропонує виготовлення бірок для ключів на замовлення. Ми виконуємо двосторонній або односторонній друк. Можна замовити стандартні бірки для ключів з такими характеристиками:

  • Розмір – 183*40 мм.
  • Базові кольори.
  • Мінімальне замовлення – 100 штук.

Використовуючи бірки різних кольорів, можна впорядкувати велику кількість ключів – наприклад, якщо йдеться про великий офісний центр. Для кожного поверху можна підібрати окремий колір – це значно пришвидшить пошук потрібного ключа.

Також ми виготовляємо бірки з індивідуальним логотипом із такими характеристиками:

  • Одно- або двосторонній друк.
  • Розмір – 183*40 мм.
  • Колір Пантон.
  • Мінімальне замовлення – 500 штук.

Бірки з логотипом стануть не лише функціональним аксесуаром. Вони підкреслюють імідж компанії, показуючи клієнту, що тут звертають увагу на кожну деталь, навіть найменшу. Компанія “Лєнточка” виготовить бірки як з логотипом, так і без нього за прийнятною ціною. У нас – власне виробництво, що дозволяє нам не лише контролювати якість, а й гарантувати клієнтам доступну цінову політику.