Публікації

Світловідбивні брелоки та браслети – сувеніри для вашої безпеки!

З 11 листопада 2020 року Кабінет міністрів України зобов’язав усіх пішоходів у темну пору доби або при недостатній видимості носити світловідбивні елементи на одязі. Якщо раніше це звучало як рекомендація, то зараз уряд вніс відповідні зміни до правил дорожнього руху.

І це важливе правило, дотримання якого рятує безліч життів. Не раз уже проводили експерименти щодо видимості пішохода на дорозі у темну пору доби. Якщо на вас темний одяг – водій помітить вас в останній момент за 25 метрів. А носіння світловідбивних елементів робить людину видимою з відстані мінімум 140 метрів.

Світловідбивний браслет або брелок – запорука безпеки

Як такий невеликий аксесуар, як брелок чи браслет, може врятувати життя? Все просто – при попаданні світла на поверхню виробу він відбивається у зворотному напрямку, у бік джерела. При цьому не важливо, під яким кутом світло падає на браслет або брелок – ефект буде 100%. Навіть невеликий аксесуар світитиметься так, що не помітити його неможливо.

Купівля світловідбивного браслета або брелока на сумку \рюкзак – прояв турботи про себе, свою сім’ю. А якщо такий аксесуар виступає в ролі корпоративного сувеніра, невеликого подарунку клієнту – це більше, ніж елемент реклами.

Світловідбивні елементи від «Лєнточки»: що ми пропонуємо?

На сайті компанії «Лєнточка» можна замовити світловідбивні елементи двох видів – слеп-браслети та брелоки. Крім своєї прямої функції, аксесуари можуть виступати як елемент реклами та створення позитивного образу бренду. Замовте нанесення логотипу або виготовлення виробу нестандартної форми, щоб наголосити на індивідуальності!

Переваги нашої продукції:

  • Довговічні якісні матеріали.
  • Слеп-браслети мають внутрішній шар з оксамиту для комфортного носіння.
  • Універсальність – аксесуари підійдуть дітям та дорослим.
  • Комфорт – браслети та брелоки доповнять будь-який образ, адже можна підібрати відповідний дизайн.

Крім того, якщо йдеться про покупку світло відбивних елементів для дітей, то брелоки та слеп-браслети – найкраще рішення! В ігровій формі такі аксесуари допоможуть убезпечити юного пішохода, стануть стильним доповненням його образу.

Замовте світловідбивні брелоки або слеп-браслети на сайті «Лєнточки»! У нас доступні ціни, власне виробництво та швидка доставка!