4 вопроса

4 питання: Павло Непша, голова БФ «Территорія Життя»

Всім привіт! Ще кілька слів від наших клієнтів. Додамо, що нам дуже приємно співпрацювати з такими Людьми.

1. Назва Вашої організації і кілька слів про сферу її діяльності?

Команда волонтерів «Територія Життя», починаючи з квітня 2014 року і по сьогоднішній день, надає активну допомогу як військовим підрозділам, що беруть участь у АТО, так і мирним жителям, що постраждали у ході російської агресії. За період своєї діяльності було підготовлено та передано в АТО більше 39 автомобілів медичного призначення, відремонтовано 7 БРДМ, 5 БТР 80 і 40 одиниць військової вантажної техніки. Зібрано, куплено і доставлено на передову більше 130 тонн гуманітарної, військової та медичної допомоги. Проведено 16 благодійних концертів за участю українських і литовських музикантів, серед яких Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, гурт С.К.А.Й, Віргіс Пупшіс, Яронімас Міліус та інші.

2. Які завдання допомогли вирішити силіконові браслети у Вашій діяльності?

Ми регулярно проводимо благодійні концерти для збору коштів для наших потреб, а також з метою привернення уваги громадськості до проблем війни на сході. ТМ “Ленточка” допомогли нам організувати контроль на великих концертах за допомогою контрольних браслетів.

3. Що сподобалось в роботі з ТМ “Ленточка”?

Відкритість, оперативність та патріотизм. Коли зайшла мова щодо мети заходу, який ми організовуємо питання було вирішено майже миттєво.

4. Щоб Ви хотіли покращити в роботі ТМ “Ленточка”?

Я впевнений, що ця команда настільки професійно і динамічно розвивається, що вони самі можуть визначити на що звернути увагу найближчим часом щоб покращити роботу. А ми будемо раді привітати майбутні успіхи!

Територія життя

Територія життя – організатор масштабних благодійних проектів

Related Posts

Добавить комментарий